“Ангели надії”

Напередодні Міжнародного дня інвалідів у ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти» відбувся виховний захід «Ангели надії». В Одеському центрі професійно-технічної освіти вже близько 10 років здійснюється навчання дітей з порушеннями слуху. Тож, зазначений захід був дуже важливим та хвилюючим для учнівського та педагогічного колективів.

Святкову залу прикрасила художня виставка авторських робіт учениці з порушеннями слуху Носарчук Олени. 

У ході заходу до уваги присутніх представлено: слайд-шоу: «Будемо знайомі» про випускників та учнів Центру з особливими потребами, відео-презентації «Якщо бачити перш за все, людину …», «Українські параолімпійці повернулися додому …» про спортивні досягнення випускників та учнів з порушеннями слуху, які прославляють регіон та країну. Кульмінацією заходу стала пісня «Ми всі різні, але такі сміливі» в жестовому виконанні.

У цей день хочеться висловити слова вдячності педагогічному колективу Одеського центру професійно-технічної освіти за чуйність та кропітку роботу щодо надання можливості отримати освіту  та подальшої інтеграції в життя суспільства осіб з інвалідністю.

Опубліковано у Виховна робота, Життя профтехосвіти Одещини, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *