У закладах ПТО Одещини відзначили 99-ту річницю бою під Крутами, який відбувся 29 січня 1918 року

З метою виховання в учнівської молоді, поваги до історичного минулого Українського народу в закладах професійно-технічної освіти Одеської області проведено ряд заходів із вшанування пам’яті Героїв Крут, зокрема організовано тематичні виставки, проведено уроки мужності “Подвиг Героїв Крут як символ українського патріотизму”, виховні години тощо.

ДНЗ “Савранське професійно-технічне аграрне училище”: у районній бібліотеці для учнів проведено усний журнал “Не забудь героїв 30”. Перша сторінка – “Бій під Крутами”, яка містила інформацію про події 1918 року: загибель молодих юнаків за незалежність країни. Друга сторінка – “Побиття студентів на майдані 2013”: розповідала про силовий розгін студентів загоном “Беркут” в 2013 році. Третя сторінка – “Героїв стежина – від батька до сина”: містила інформацію про події на Донбасі, а саме розстріл колони солдатів під Іловайськом.

ДНЗ «Кілійський професійний ліцей»: викладач історії В.Д. Ніколенко провів відкритий виховний захід «Крути – трагедія і гордість України”.

ДНЗ “Одеський центр професійно-технічної освіти”: класним керівником Полівановою С.В. проведено виховну годину «Запали свічку пам’яті». 

Битва при Крутах. Пісня на вірш Павла Тичини “Пам’яти Тридцяти”.

Вічна пам’ять героям!

Опубліковано у "Незалежність. Від 1991-го - назавжди", Виховна робота, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *