Дослідно-експериментальна робота всеукраїнського рівня у закладах ПТО Одещини

1 лютого 2017 року відбулося засідання комісії з професійної педагогіки, психології та змісту професійно-технічної освіти Науково-методичноїради з питань освіти МОН України.

Результати дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня системи професійно-технічної освіти представили директори професійно-технічних училищ і науково-методичних центрів професійно-технічної освіти різних областей України.

Звіт про завершення ІІ-го етапу дослідно-експериментальної роботи «Система підготовки кваліфікованих робітників сфери послуг в умовах євроінтеграційних процесів» на базі Березівського вищого професійного училища Одеського національного політехнічного університету» (науковий керівник – Г. Оборський, ректор Одеського національного політехнічного університету) присутні мали змогу почути від заступника директора навчального закладу Г.О. Шевченка.

Директор ДНЗ «Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування» Висоцька Л.Є. поінформувала про завершення ІІ-го етапу дослідно-експериментальної роботи «Створення інформаційно-освітнього середовища у професійно-технічному навчальному закладі торгівлі та технологій харчування» на базі ДНЗ «Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування» (науковий керівник – Л. Липська, науковий співробітник Інституту професійно-технічної освіти НАПН України).

На розгляд комісії представлено результати І етапу експериментальної роботи всеукраїнського рівня за темою: «Технологія забезпечення доступності освітнього простору ПТНЗ для учнів з порушенням слуху» на базі Державного навчального закладу «Одеський центр професійно-технічної освіти» на 2016-2018рр. (науковий керівник: Сергеєва Л.М., професор ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України; керівник експериментального закладу: Сущенко С.Б.; доповідач: Александрова С.О., заступник директора з навчально-виробничої роботи).

Загалом комісія з професійної педагогіки, психології та змісту професійно-технічної освіти Науково-методичної ради з питань освіти МОН України схвалила результати дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня системи професійно-технічної освіти у 2015-2016 роках.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *