Участь у конференції «Узгодження освітніх стандартів та програм України з Національної рамки кваліфікацій»

02 лютого 2017 року на базі Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбулася конференція «Узгодження освітніх стандартів та програм України з Національної рамки кваліфікацій».

Третій напрям Плану заходів щодо впровадження Національної рамки кваліфікацій (НРК) на 2016 – 2020 роки передбачає розробку кваліфікацій різних типів (освітніх стандартів і програм, що базуються на результатах навчання) у відповідності з НРК. Процес реформування освітніх стандартів і програм демонструє безперервний прогрес, але відповідна робота здійснюється переважно розрізнено, різними групами зацікавлених сторін та без достатньої узгодженості.

Основна мета заходу – окреслення загального розуміння зазначених процесів, щоб мати можливість працювати над реалізацією третього напряму Плану заходів щодо впровадження НРК, та підготувати основу для впровадження нових кваліфікацій у національному реєстрі та системі освіти й навчання.

У роботі конференції взяв участь Сущенко Сергій Борисович, директор державного навчального закладу «Одеський центр професійно-технічної освіти».

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *