ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Одещини з професії “Кондитер”

17 березня 21017 року на базі державного навачльного закладу “Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування” пройшов ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії “Кондитер”.

У Конкурсі взяли участь переможці І етапу, який проводився у закладах професійно-технічної області. Конкурс проходив у два тури: І тур – теоретичний, ІІ тур – практичний.

З вітальним словом до конкурсантів звернулася Лазарєва Т.О., директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області.

За результатами Конкурсу І місце посів учень ДНЗ “Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування” Кармазін Михайло; ІІ місце – учениця  ДНЗ “Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу” Кускова Онисія; ІІІ місце – учениця ДНЗ “Одеський центр професійно-технічної освіти” Дерменжи Наталя. 

Призери та учасники Конкурсу були нагороджені дипломами та цінними подарунками.

Вітаємо переможців та педагогічних працівників, які підготували учнів до Конкурсу! Бажаємо подальших успіхів!

Колектив Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області висловлює вдячність колективу Одеського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування за допомогу в організації та проведенні конкурсу.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *