Атестація у сфері загальної середньої освіти в ДНЗ “Ізмаїльський центр професійно-технічної освіти”

   Згідно з наказом Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації від 07.03.17р. №89/ОД «Про проведення державної атестації у сфері загальної середньої освіти в ДНЗ «Ізмаїльський центр професійно-технічної освіти» з 20 по 24 березня 2017р. проводиться атестаційна експертиза на право провадження освітньої діяльності, пов’язаної із здобуттям повної загальної середньої освіти.

   Експертною комісією проводиться комплексна перевірка навчального закладу. За робочою програмою вивчаються: матеріально-технічне та інформаційне забезпечення ІЦПТО; організаційна робота щодо забезпечення навчального закладу педагогічними кадрами та їх професійного розвитку; організація навчально-виховного процесу та забезпечення прав і законних інтересів його учасників; забезпечення якості здобуття загальної середньої освіти.

   Учні випускних груп виконують контрольні роботи з української мови, математики, фізики та біології.

      ДНЗ «Ізмаїльський центр професійно-технічної освіти» забезпечує реалізацію потреб молоді у здобутті повної загальної середньої освіти, розвитку творчих здібностей учнів, їх особистого, громадянського та культурного формування.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *