Учні Березівського професійного училища ОНПУ вибороли поїздку в Дубаї для участі у фешн-показі

   Техніки-технологи швейного виробництва та кравці Березівського вищого професійного училища Одеського національного політехнічного університету взяли участь у другому всеукраїнському конкурсі «Прорив легкої промисловості», ініційованому національним галузевим партнерством в легкій промисловості України «Fashion Globus Ukraine» та асоціацією швейних училищ України, під патронатом Міністерства освіти і науки України, Львівської міської ради, за підтримкою мережі ресторанів «Козирна карта» та «Велтекс Україна», який відбувся 21-22 березня 2017 р. у м. Львів.

   Голда Виноградська, радник міністра освіти і науки України, голова Національного галузевого партнерства в легкій промисловості України «FASHION GLOBUS URAINE» як головна натхненниця, Perpetuum Mobile і душа конкурсу, ставила на меті наближення системи професійно-технічної освіти до потреб роботодавців галузі легкої промисловості та демонстрацію суспільству нову змінену до сучасних стандартів галузі та рівень підготовки її кадрів. 

   Творча команда на чолі з директором Березівського ВПУ ОНПУ Валентиною Шевченко, заступником директора та дизайнером Аллою Ліщинською, організаторами – заступником директора Григорієм Шевченко та викладачем Тетяною Гасюк, майстрами Вірою Прокопчук, Оленою Музиченко, Людмилою Лисенко, Оксаною Дукою, Інною Онищук разом із учнями підготували колекцію, презентацію та показ одягу для ресторанного бізнесу (уніформи офіціантів, бармена, бариста, кухаря ресторану «MARINE CLUB»). 

  Відрядження до Львову було творчим, плідним, результативним, а, якщо ще й додати чудову екскурсію містом Лева, то й дуже позитивним. А знайомство і спілкування з шанованим та знаним журі, учасниками та організаторами конкурсу, неймовірними роботами його учасників, запам’ятається надовго. 

   За підсумками роботи ескізна частина та концепція, оцінка виробів на технологічність та демонстрація колекцій на моделях Березівського ВПУ ОНПУ були визнані найкращими.

   Творча команда навчального закладу отримала 1 місце у номінації «Ресторанний бізнес», диплом Лауреату конкурсу І ступеню, чудові подарунки: книгу «Історія моди», приладдя, нитки та фурнітуру від «Велтекс Україна» та головний приз – поїздку до Дубаї для участі у фешн-показі!

Щиро вітаємо з нагородою директора Березівського вищого професійного училища ОНПУ Шевченко Валентину Петрівну, педагогічний та учнівський колективи!

Більше фото Березівське ВПУ 

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *