Атестація у Відокремленому структурному підрозділі «Училище №3 Національного університету «Одеська юридична академія»

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації від  06.03.2017 № 83/ОД «Про проведення державної атестації у сфері загальної середньої освіти  відокремленого структурного  підрозділу «Училище №3 Національного університету «Одеська юридична академія» проведена атестаційна експертиза у сфері загальної середньої освіти за рівнем повної загальної середньої освіти.

Навчальний заклад здійснює підготовку кваліфікованих робітників для  морського транспорту. Забезпечує  реалізацію потреб громадян у здобутті професійної та повної загальної середньої освіти.

Матеріально-технічне, інформаційне та кадрове забезпечення відокремленого структурного підрозділу «Училище №3 Національного університету «Одеська юридична академія» дозволяють провадити професійну та загальноосвітню підготовку учнів на належному рівні.

Комплексно-методичне забезпечення викладання загальноосвітніх дисциплін відповідає вимогам Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.01.2004 №24.

Опубліковано у Загальноосвітня підготовка, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *