ВІДЗНАЧЕННЯ 26-ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

План заходів з підготовки та відзначення 26-ї річниці незалежності України передбачає, зокрема, проведення 23 серпня 2017 року, у День Державного Прапора України, у місті Києві, інших населених пунктах, а також закордонних дипломатичних установах України офіційної церемонії урочистого підняття Державного Прапора України, інших заходів, спрямованих на виховання поваги до державних символів України.

24 серпня 2017 року, у День незалежності України, запланований парад військ на вулиці Хрещатик та Майдані Незалежності у столиці України – місті Києві.

Також, 24 серпня відбудуться урочисті заходи у місті Києві, інших населених пунктах з нагоди Дня незалежності України за участю представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, народних депутатів України, борців за незалежність України у XX столітті, учасників АТО в Донецькій та Луганській областях, представників релігійних організацій, громадськості.

Указ Президента України “Про відзначення 26-ї річниці незалежності України” (http://www.president.gov.ua/documents/1322017-21842)

Опубліковано у Виховна робота, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *