Обласний інтегрований семінар для викладачів природничих дисциплін

14 вересня 2017 року на базі ДНЗ “Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури” проведено обласний інтегрований семінар для викладачів природничих дисциплін.

Тема семінару: “Актуальні питання викладання природничих дисциплін у 2017-2018 н.р. в професійно-технічних навчальних закладах Одеської області”.

 З привітальним словом до учасників семінару звернувся Черненко Ігор Борисович, директор ДНЗ “Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури”, на базі якого проводився захід.

Чепіс Тетяна Павлівна, завідувач кабінетом загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО звернула увагу викладачів на нормативно-правове забезпечення викладання предметів загальноосвітньої підготовки в 2017-2018 н.р. Під час роботи семінару викладачам були надані методичні поради щодо викладання біології, хімії, екології (Турбіна Людмила Володимирівна, викладач Одеського професійного ліцею морського транспорту), фізики та астрономії (Хван Наталія Бен-Себівна, методист кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО в Одеській області).

Присутніх зацікавив досвід провадження проектних технологій у професійній діяльності, яким поділилася Чернєва Вікторія Едуардівна, викладач Білгород-Дністровського професійного будівельного ліцею. Досвід роботи з обдарованою молоддю презентувала Дамаскіна Тамара Василівна, викладач Ананьївського професійного аграрного ліцею, вона акцентувала увагу колег на методико-технологічні аспекти підготовки учнів професійно-технічних навчальних закладів до олімпіад.

 

Організатори та учасники семінару висловлюють вдячність керівництву ДНЗ “Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури”, за надану можливість проведення заходу в сучасних комфортних умовах.

Опубліковано у Загальноосвітня підготовка, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *