Разом заради миру: повага, безпека та гідність для всіх!

Щорічно 21 вересня за ініціативи Організації Об`єднаних Націй відзначається Всесвітній День Миру.

Цього року тема Дня Миру: «Разом заради миру: повага, безпека та гідність для всіх».

Учнівські та педагогічні колективи професійно-технічних навчальних закладів Одеської області активно підтримали всеукраїнську освітню кампанію «Голуб Миру» та провели різноманітні заходи а саме: уроки миру, дискусії, флешмоби.

У Березівському вищому професійному училищі ОНПУ пройшов флешмоб «International Day of Peace».

Для учнів ДНЗ “Одеське професійне училище залізничного транспорту та будівництва”, ДНЗ «Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури», Одеському професійному ліцеї технологій та дизайну Державного Закладу «Південноукраїнський національний університет ім. К. Д. Ушинського, ДНЗ «Арцизький професійний аграрний ліцей» проведено уроки миру.

У ДНЗ “Білгород-Дністровський професійний будівельний ліцей” проведена урочиста лінійка до Дня Миру та флешмоб “МИ ЗА МИР”.

Учнівський та педагогічний колективи ДНЗ “Одеський професійний ліцей сфери послуг Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського” відзначили Міжнародний день миру пройшла символічна Хода Миру.

Бережімо, наш навколишній світ сповнений райдужних фарб та чарівних звуків, які заворожують не лише своєю красою, але і безцінними скарбами, що дає нам саме життя.

Опубліковано у Виховна робота, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *