Колектив Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області щиро дякує всім учасникам Всеукраїнської науково-практичної конференції «Розвиток професійної освіти Одеської області – запорука зростання економіки регіону»

Шановні колеги!

Від імені колективу Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області та від себе особисто, дозвольте висловити подяку за участь у конференції «Розвиток професійної освіти Одеської області – запорука зростання економіки регіону».

Ми глибоко віримо у необхідність модернізації професійно-технічної освіти. Тому вважаємо конференцію дуже успішною та корисною.

Впевнені, що цей захід важливий для співпраці професійно-технічних навчальних закладів з органами місцевої влади та роботодавцями.

Крім того, втілення концепції «О-12» «Розвиток професійної освіти і навчання: регіональний аспект», яку представив очільник Одеської області Максим Степанов, чітко показує, що така співпраця можлива та безумовно потрібна.

Дякуємо за Вашу активну участь, фантастичну атмосферу та дуже позитивні відгуки, які ми отримуємо від Вас.

Віримо – тільки спільними зусиллями всіх нас ми зможемо вивести професійно-технічну освіту на новий рівень підготовки кваліфікованих робітників.

Бажаємо Вам натхнення, успіхів у Вашій роботі, і до наступних зустрічей на наших заходах!

З повагою,

директор Т.О. Лазарєва та колектив НМЦ ПТО в Одеській області

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *