Семінар — практикум для викладачів математичних дисциплін професійно-технічних навчальних закладів Одеської області

         31 жовтня 2017 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти в Одеській області, згідно з річним планом роботи, проведено семінар — практикум для викладачів математичних дисциплін професійно-технічних навчальних закладів Одеської області.

         Тема: Формування практичної компетенції учнів професійно-технічних навчальних закладів на уроках математики.

         Розпочала роботу семінару-практикуму Хван Наталія Бен-Себівна, методист кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО в Одеській області, яка ознайомила викладачів з деякими основними положеннями Закону України “Про освіту” та звернула увагу на особливості викладання математики в професійно-технічних навчальних закладах у 2017-2018 н.р. Про реалізацію ключових компетентностей на уроках математики розповіла Бойченко Раїса Михайлівна, викладач Ізмаїльського центру професійно-технічної освіти, досвідом формування математичної культури учнів ПТНЗ та підготовки учнів до ДПА у формі ЗНО поділилася Кравченко Алла Анатоліївна – Балтське професійно-технічне аграрне училище. Викладач ВСП “Училище №3 НУ “ОЮА” Фролова Валентина Олександрівна презентувала досвід організації повторення навчального матеріалу з математики (5-6 кл), алгебри (7-9 кл) з метою ліквідації прогалин в знаннях учнів 1 курсу.

         Під час проведення семінару-практикуму викладачі Шибинський Сергій Дмитрович, Ананьївський професійний аграрний ліцей та Антосюк Олександр Володимирович, Одеський професійний ліцей сфери послуг ПНПУ ім. К.Д. Ушинського провели майстер-клас з використання програмних засобів навчання на уроках математики.

Опубліковано у Загальноосвітня підготовка. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *