Забезпечення якості підготовки рядового плавскладу суден шляхом удосконалення форм і методів професійно-технічного навчання

02 листопада 2017 року на базі ТОВ «Навчальний центр фахівців морського транспорту» відбулося засідання  обласної методичної секції педагогічних працівників з підготовки кваліфікованих робітників водного транспорту.

Тема: «Забезпечення якості підготовки рядового плавскладу суден шляхом удосконалення форм і методів професійно-технічного навчання».

На секції були розглянуті наступні питання:

  1. Сьогодення і перспективи розвитку ТОВ «Навчальний центр фахівців морського транспорту”.
  2. Закон України “Про освіту”: перспективи та зміни.
  3. Виконання мінімальних вимог Конвенції та Кодексу ПДНВ при підготовці та підвищенні кваліфікації рядового плавскладу в Україні.
  4. Ліцензійні умови провадження освітньої діяльності закладів професійно-технічної освіти.
  5. Організація виробничого навчання та виробничої практики з професій рядового плавскладу.
  6. Впровадження елементів дуальної освіти при підготовці рядового плавскладу.
  7. Методика проведення лабораторно-практичних занять.

Привітав гостей семінару у стінах нової будови Навчального центру фахівців морського транспорту голова секції, перший заступник директора НЦФМТ Халупенко Володимир Анатолійович, який розповів про сьогодення і перспективи розвитку навчального закладу.

Заступник директора з НВР ТОВ «Навчальний центр фахівців морського транспорту» Бєлайчук Людмила Федорівна ознайомила учасників семінару з навчально-матеріальною базою та продемонструвала власні методичні розробки по організації виробничої практики.

Привітав учасників обласної методичної секції педагогічних працівників  методист кабінету професійної підготовки НМЦ ПТО в Одеській області Шатохін Борис Ілліч,  виступив з доповіддю і презентацією на тему : “Закон України “Про освіту”: перспективи та зміни”.

Також на секції виступили Брухно Світлана Миколаївна, керівник навчального відділу ТОВ «Учбово-тренажерний комплекс «Адмірал» та Сухар Ірина Миколаївна, методист НЦФМТ

Навчально-методичний центр професійно – технічної освіти в Одеській області дякує учасникам за плідну працю, а також адміністрацію ТОВ «Навчальний центр фахівців морського транспорту» за можливість проведення даного заходу.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *