Навчально-практичний семінар для викладачів іноземної мови професійно-технічних навчальних закладів Одеської області

23 листопада  2017 року на базі  Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області  пройшов навчально-практичний семінар  для викладачів іноземних мов на тему «Використання інтерактивних методів в процесі навчання іноземним мовам».

   

Мета семінару  –  опрацювання методів інтерактивного навчання іноземним мовам. Форма проведення семінару – методична майстерня.

Навчально-практичний семінар пройшов у конструктивній творчій обстановці.

Методист кабінету загальноосвітньої підготовки Хмельницька Л.М. висвітлила питання:

– Базовий Закон України «Про освіту» – запорука масштабної реформи середньої освіти;

– ЗНО-2018. Іноземна мова. Новації у тестах.

Методикою популяризації німецької мови серед учнів закладів професійно-технічної освіти у рамках Року німецької мови в Україні поділилася викладач німецької мови ДНЗ «Березівське вище професійне училище Одеського національного політехнічного університету» Баранова Н.Ю.

Майстер-клас з питання «Використання проектної методики при викладанні іноземних мов» продемонстрував викладач спецдисциплін з туризму та готельного бізнесу ДНЗ «Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу» Іванов А.І.

Презентацію «Формування ключових компетенцій в процесі навчання англійській мові» з фрагментом уроку представила викладач ДНЗ «Лиманський професійний аграрни ліцей» Василів А.І.

Позитивним педагогічним досвідом з методики міжпредметних зв’язків поділилися голова обласної секції викладачів іноземних мов, викладач іноземної мови ДНЗ «Іллічівський професійний судноремонтний ліцей» Фоміна Л.М., яка розповіла про методику інтеграції іноземних мов у професійну підготовку, та викладач української мови і літератури Чорноморського морського коледжу Одеського національного морського університету Друзякіна О.В., яка презентувала матеріали «Т.Г. Шевченко в англомовному світі» та «Я – моряк, а це значить…»

Висловлюємо вдячність всім учасникам семінару за плідну творчу співпрацю.

Опубліковано у Загальноосвітня підготовка, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *