Семінар – практикум за темою: Розвиток професійної майстерності педагога як важлива складова підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників з професій холодної обробки металів

20 грудня 2017 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти в Одеській області на базі ДНЗ «Одеське вище професійне училище автомобільного транспорту» проведено семінар-практикум для педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів Одеської області, які забезпечують підготовку кваліфікованих робітників за професіями: слюсар з ремонту автомобілів, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, слюсар з механоскладальних робіт, слюсар-ремонтник, слюсар-судноремонтник, слюсар-інструментальник, слюсар з виготовлення вузлів та деталей санітарно-технічних систем, токар.

У заході взяли участь 32 педагогічні працівники (викладачі та майстри виробничого навчання) з 21 професійно-технічного навчального закладу області.

Учасників семінару привітав директор училища Вишневський Богдан Станіславович, ознайомив з навчально-матеріальною базою та умовами підготовки кваліфікованих робітників, розповів про шляхи розвитку навчального закладу на сучасному етапі, досягнення та перспективи у роботі колективу.

Учасники секції відвідали та обговорили 3 відкриті заняття, які проводили викладачі спецдисциплін: Давидов Анатолій Павлович, Немченко Василь Іванович, Солодухін Юрій Макарович.

Методист кабінету професійної підготовки Антонюк Надія Онисимівна висвітлила основні положення Закону України «Про освіту».

Боговик Олександр Вікторович, викладач спецдисциплін Овідіопольського професійно-технічного аграрного училища,  поділився досвідом роботи з використання інноваційних технологій при викладанні предмету «Сільськогосподарські машини».

Про організацію виробничого навчання та проведення виробничої практики за професією «Слюсар з ремонту автомобілів» в Одеському професійному ліцеї будівництва та архітектури доповів Філімошин Вадим Сергійович, майстер виробничого навчання

Бурдейна Людмила Дмитрівна, викладач спецдисциплін Кодимського професійно-технічного аграрного училища розповіла про використання мотиваційних заходів на заняттях з  вивчення предмету «Слюсарна справа».

Головою обласної методичної секції педагогічних працівників з підготовки робітників за професіями з холодної обробки металів члени секції обрали Боговика Олександра Вікторовича, викладача спецдисциплін Овідіопольського професійно-технічного аграрного училища.

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти висловлює щиру вдячність адміністрації та педагогічному колективу ДНЗ «Одеське вище професійне училище  автомобільного транспорту», усім учасникам семінару за творчу співпрацю та сприяння у проведенні обласної методичної секції.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *