Відбулось ІІ засідання обласної творчої групи викладачів предметів загальноосвітньої підготовки для реалізації проекту “Обдарованість”

30 травня 2018 року на базі Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області відбулось ІІ засідання обласної творчої групи  викладачів предметів загальноосвітньої підготовки для реалізації проекту “Обдарованість”.

Тема засідання: “Організація науково-дослідницької діяльності як ефективна форма роботи з обдарованими учнями”.

У процесі обговорення викладачі визначили пріоритетні напрямки, що орієнтують педагогів на формування активної, мобільної, творчої особистості, яка здатна використовувати здобуті знання для конкурентоспроможної діяльності в будь-якій сфері суспільного життя.

Власним досвідом позаурочної роботи з предметів біології та хімії ознайомила присутніх Вилкун Д.В., викладач ДНЗ “Ісаєвський професійний аграрний ліцей”.

Викладачі ДНЗ “Савранське професійно-технічне аграрне училище”, Шоріс Д.М. та Горохова Н.І., ознайомили з вимогами до написання науково-дослідних робіт учнів (МАН); визначили критерії оцінювання науково-дослідних робіт учнів; надали  методичні рекомендації щодо організації науково-дослідницької роботи з учнями.

  Викладач ДНЗ “Одеський центр професійно-технічної освіти” Ладиженська С.В., презентувала власний досвід роботи з обдарованими учнями, надала методичні рекомендації з роботи з обдарованою молоддю.

На завершення методисти НМЦ ПТО в Одеській області, Чепіс Т.П., Стоянов В.С., підвели підсумки роботи засідання, окреслили коло питань, що розглядатимуться у подальшій роботі творчої групи.

 

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *