Семінар для викладачів природничих дисциплін

              11 вересня 2018 року на базі ДНЗ “Одеський професійний ліцей морського транспорту” проведений семінар для викладачів природничих дисциплін.

             Відкрила семінар, привітала його учасників Чепіс Тетяна Павлівна, завідуюча кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО в Одеській області. Тетяна Павлівна ознайомила присутніх з нормативно-правовим забезпеченням викладання природничих дисциплін у 2018-2019 навчальному році.

         В роботі семінару взяла участь Ліснік Вікторія Вікторівна, заступник  директора Одеського професійного ліцею морського транспорту з навчальної роботи, яка розповіла про стан матеріально-технічного забезпечення викладання предметів природничих дисциплін в цьому навчальному закладі.

         Робота викладачів була організована за інтерактивними панелями викладання: біології, хімії, екології провела Турбіна Людмила Володимирівна, викладач Одеського професійного ліцею морського транспорту, голова обласної МС, фізики, астрономії — Хван Наталія Бен-Себівна, методист кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО в Одеській області, географії — Богданович Валентина Іванівна, методист Відокремленого структурного підрозділу “Училище № 3 Національного університету “Одеська юридична академія”.

         Під час роботи викладачі обговорили нові програми, звернули увагу на зміни, висловили свої пропозиції щодо викладання окремих розділів програм.

    Викладачів біології було ознайомлено з підсумками огляду на кращий методичний і дидактичний матеріал з біології та представлено анотований каталог для використання в професійній діяльності.

         Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти в Одеській області висловлює щиру подяку адміністрації ДНЗ “Одеський професійний ліцей морського транспорту” за активну участь у підготовці до семінару.

Опубліковано у Загальноосвітня підготовка, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *