Засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти Одеської області

15 листопада 2018 року на базі ДНЗ «Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу» відбулося засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти Одеської області.

Тема засідання «Стан протидії підлітковій злочинності в Одеській області та додержання прав дітей, які потрапили у конфлікт із законом».

Актуальну на сьогоднішній день інформацію щодо протидії підлітковій злочинності донесли до педагогічних працівників Буяновська І. В., начальник сектору ювенальної пробації м.Одеса філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області та Капуляк В.П., начальник відділу превентивної діяльності Головного управління національної поліції в Одеській області.

Також на засіданні розглянули питання пріоритетів виховання особистості на шляху створення нового освітнього простору. Досвідом поділилися – Антосюк Ю.В., заступник директора з навчально-виховної роботи ДНЗ «Одеський професійний ліцей сфери послуг ПНПУ ім. К.Д. Ушинського» та Івахно О. М., заступник директора з НВР ДНЗ «Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури».

Про профілактичну роботу через співпрацю з громадськими організаціями та розвиток соціального партнерства з профілактики девіантної поведінки здобувачів освіти розповіли Жукова Г.О., заступник директора з навчально-виховної роботи ДНЗ «Одеський професійний ліцей морського транспорту» та Тирлишкіна А.О., заступник директора з навчально-виховної роботи ДПТНЗ «Одеський професійний ліцей технологій та дизайну».

У ході засідання з інноваційними напрямками діяльності ДНЗ «Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу» учасників ознайомив директор навчального закладу Білоконенко С.П.

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти в Одеській області висловлює щиру вдячність керівництву ДНЗ«Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу» за гостинність на надану можливість якісного проведення заходу.

Опубліковано у Виховна робота, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *