Удосконалення навчально-виробничого процесу підготовки кваліфікованих робітників для сільськогосподарської галузі

29 листопада 2018 року відбулось засідання обласної методичної комісії педагогічних працівників з підготовки кваліфікованих робітників сільськогосподарських професій за темою “Удосконалення навчально-виробничого процесу підготовки кваліфікованих робітників для сільськогосподарської галузі”.

З питаннями організації впровадження елементів дуальної форми з професії “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” ознайомив присутніх Бевз С.О., заступник директора ДНЗ “Ананьївський професійний аграрний ліцей”.

Про застосування інноваційних методик на уроках виробничого навчання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти з підготовки виробничих кадрів для сільськогосподарського виробництва доповіла Бондаренко Л.Л., викладач ДНЗ “Ізмаїльський центр професійно-технічної освіти”.

Москалюк В.О., викладач ДНЗ “Березівський професійний аграрний ліцей, поділився з досвідом проведення профорієнтаційної роботи.

З методами та прийомами роботи  під час підготовки до конкурсів фахової майстерності ознайомив Довгий В.В., викладач ДНЗ “Ісаєвський професійний аграрний ліцей”.

 

Опубліковано у Професійна підготовка. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *