WorldSkills Ukraine 2018

     З 27 по 29 листопада 2018 року у Києві відбувся конкурс WorldSkills Ukraine 2018, який проводиться для популяризації робітничих професій. Організаторами конкурсу виступили Міністерство освіти і науки України та Федерація роботодавців України. Генеральний партнер – металургійний холдинг Метінвест.

       Цього року преставники Одеської області в змаганнях спробували сили за такими категоріями: електромонтажні роботи, зварювальні роботи, слюсарні роботи, перукарське мистецтво.

              Змагання відбулися на Арт-заводі «Платформа».

Всього у конкурсі взяли участь 190 конкурсантів, більше 120 експертів, близько 50 членів журі, 25 лідерів команд.

        Лідер команди від Одеського регіону – Романчишина І. В. – методист навчально – методичного центру професійно – технічної освіти в Одеській області.

          За компетенцією “Слюсарні роботи” Одещину представили – експерт,  майстер виробничого навчання Чернушко Сергій Миколайович та конкурсант Чернов Валерій учень ДНЗ “Одеський професійний ліцей морського транспорту”.

     За компетенцією “Електромонтажні роботи” – експерт,  майстер виробничого навчання Степанов Володимир Віталійович та конкурсант Зуєв Владислав  учень ДНЗ “Одеське професійне училище залізничного транспорту”.

         За компетенцією “Зварювальні роботи” – експерт, майстер виробничого навчання Самбурський Віктор Никонович та конкурсант Галій Дмитро  учень ДНЗ “Ізмаїльський центр професійно – технічної освіти”.

          Компетенцію “Перукарське мистецтво” від Одеської області серед 22 учасників з різних регіонів представила конкурсант Андронаті Марина в номінації “Салонна стрижка для середньої довжини” та експерт Куберська Оксана Андріївна.

             Всі учасники конкурсу отримали дипломи учасника Всеукраїнського конкурса професійної майстерності WorldSkills Ukraine.

          Наші конкурсанти – прекрасні молоді люди, віддані своїй справі, з вогнем у очах та душі. Вони прагнуть досконалості і мають бажання змінювати світ навколо на краще. Тож разом ми обов’язково змінимо нашу країну!

Опубліковано у Професійна підготовка. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *