Інструктивно-методичний семінар-нарада на тему «Особливості реєстрації для участі в ЗНО – 2019»

Зовнішнє оцінювання проводиться з метою забезпечення права осіб на рівний доступ до вищої освіти та оцінювання відповідності результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, державним вимогам.

Реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні у 2019 році відбувається відповідно до Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України  від 10.01.2017 № 25,  зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 січня 2017 р. за № 118/29986, зі змінами, внесеними згідно з  наказами Міністерства освіти і науки України   № 1487 від 15.11.2017, № 1353 від 07.12.2018

У кожному закладі професійної (професійно-технічної), де учні здобудуть повну загальну середню освіту в поточному навчальному році,   визначений відповідальний за формування комплектів реєстраційних документів.

З метою ознайомлення відповідальних за формування комплектів реєстраційних документів з Нормативно-правовим забезпеченням організації реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти в Одеській області спільно з Департаментом освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації та Одеським регіональним центром оцінювання якості освіти провели 28 січня 2019 року інструктивно-методичний семінар-нараду на тему «Особливості реєстрації для участі в ЗНО – 2019».

Відкрили семінар, привітали його учасників Анісімов Анатолій Юрійович, директор ОРЦОЯО та Чепіс Тетяна Павлівна, завідуюча кабінетом загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО в Одеській області.​

Представники Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти на високопрофесійному рівні донесли всю необхідну інформацію до учасників семінару у вигляді презентацій:

  • Нормативно-правове забезпечення організації зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року;
  • Порядок реєстрації для участі у ЗНО – 2019;
  • Технологія формування комплектів реєстраційних документів у закладах освіти;
  • Інформаційно-роз`яснювальна робота як фактор підвищення ефективності реєстрації для участі в ЗНО. Проведення тематичних класних годин в закладах освіти.

Навчально-методичний центр професійно – технічної освіти в Одеській області дякує учасникам за плідну працю, а також колектив Відокремленого підрозділу «Об’єднане вище професійно-технічне училище сфери послуг Національного університету «Одеська юридична академія» за надану технічну можливість проведення даного заходу.

Опубліковано у Загальноосвітня підготовка, НМТ, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *