Відбулося засідання предметно-методичної комісії з розроблення теоретичних і практичних завдань Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Офіціант» у 2018-2019 навчальному році

З метою організації ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Офіціант» у 2018-2019 навчальному році 06 лютого 2019 року на базі ДНЗ «Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу» відбулося засідання предметно-методичної комісії з розроблення теоретичних і практичних завдань конкурсу.

У роботі комісії взяли участь представники закладів професійної освіти з 10 областей України та навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області.

Фахівці з Чернігівської, Тернопільської, Сумської, Одеської, Миколаївської, Львівської, Луганської, Запорізької, Рівненської, Дніпропетровської областей та міста Одеса розглянули тестові завдання з предметів «Організація обслуговування в ресторанах», «Кулінарна характеристика страв», «Охорона праці», «Санітарія і гігієна».

Після обговорення учасники засідання розробили умови проведення та критерії оцінювання практичного завдання відповідно до кваліфікаційної характеристики офіціанта 3 розряду.

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти в Одеській області висловлює вдячність адміністрації та колективу ДНЗ «Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу» за гостинність та створені умови для проведення засідання.

 

Опубліковано у Новини, Професійна підготовка. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *