Підготовка до ІІ обласного етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професій “Кухар” та “Офіціант”

З метою якісної організації та проведення ІІ обласного етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професій “Кухар” та “Офіціант” 13 лютого на базі НМЦ ПТО в Одеській області відбулись засідання робочих груп.

У засіданні фахівців з професії “Кухар” взяли участь викладачі та майстри виробничого навчання з 7 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

​Учасники робочої групи обговорили умови проведення конкурсу, розробили теоретичні завдання які включають перевірку компетенцій з предметів: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Гігієна та санітарія», «Охорона праці», “Устаткування підприємст харчування”.

У засіданні фахівців з професії “Офіціант” взяли участь викладачі та майстри виробничого навчання з 5 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

​Учасники робочої групи обговорили умови проведення конкурсу, розробили теоретичні завдання які включають перевірку компетенцій з предметів: “Організація обслуговування в ресторанах”, “Кулінарна характеристика страв”, “Охорона праці”, “Санітарія і гігієна”.

Опубліковано у Новини, Професійна підготовка. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *