Обласний семінар для викладачів предметів «Інформатика», «Технології», «Мистецтво» закладів професійної освіти Одеської області

 20 листопада 2019 року на базі Відокремленого структурного підрозділу «Училище №3 Національного університету «Одеська юридична академія» проведено обласний семінар для викладачів предметів «Інформатика», «Технології», «Мистецтво» закладів професійної освіти Одеської області.

Тема: Елементи використання інноваційних форм та методів у роботі викладачів предметів «Інформатика», «Технології», «Мистецтво»

Відкрила обласний семінар Хван Н. Б-С., методист НМЦ ПТО в Одеській області, яка привітала присутніх та ознайомила їх з планом роботи. З привітальним словом до учасників семінару звернувся Коваленко Р.О., директор ВСП «Уч. №3 НУ «ОЮА», який розповів про зміни, що відбуваються в училищі що до матеріально-технічного забезпечення викладання предметів та побажав усім плідної праці.

Під час роботи семінару Хван Н.Б-С. (методист НМЦ ПТО в Одеській області), ознайомила викладачів з нормативно-правовим забезпеченням викладання предметів «Інформатика», «Технології», «Мистецтво». Врублевський Т.Л. (ДНЗ «Білгород-Дністровський професійний будівельний ліцей) ознайомив присутніх з  єдиним навчальним середовищем G Suite for Education, та можливостями його впровадження у закладах професійної освіти. Вдовиченко О.В. (ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти») провела майстер-клас «Використання Google Classroom для створення єдиного освітнього простору та управління навчальним процесом». Викладачі презентували власний досвід: Худомака О.В. (ДНЗ «Лиманський професійний аграрний ліцей») щодо розвитку творчого потенціалу викладача шляхом оволодіння сучасними освітніми технологіями і сервісами та впровадження хмарних технологій в практику освітнього процесу; Лапчинська С.М., (ДНЗ «Ісаєвський професійний аграрний ліцей») та Чепіга Н.В. (ДНЗ «Захарівський професійний ліцей») щодо формування цифрової культури педагога. Фролова В.О. (ВСП  «Уч.№3 НУ «ОЮА») поділилася досвідом екологічного виховання здобувачів освіти закладів професійної освіти при викладанні предмета «Технології».

Кучеренко Ю.Л. (Чорноморський морський коледж ОНПУ) доповів про проведений обласний огляд методичних і дидактичних  матеріалів викладачів інформатики та ознайомив з результатами проведеного «Ринку методичних ідей».

Всі доповідачі одержали сертифікати за участь в обласному семінарі.

Висловлюємо щиру вдячність керівництву Відокремленого структурного підрозділу «Училище №3 Національного університету «Одеська юридична академія» та всім учасникам семінару за плідну співпрацю.

Опубліковано у Загальноосвітня підготовка, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *