Засідання обласної методичної секції педагогічних працівників з підготовки кваліфікованих робітників водного транспорту

13 грудня 2019 року на базі ДНЗ «Одеський професійний ліцей морського транспорту» відбулося засідання обласної методичної секції педагогічних працівників з підготовки кваліфікованих робітників водного транспорту за темою «Забезпечення якості підготовки рядового плавскладу суден шляхом удосконалення форм і методів професійно-технічного навчання».

Відкрив захід Шатохін Б.І., методист кабінету професійної підготовки Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області.

Привітав учасників директор закладу Щербаков С.М., розповівши про сьогодення ліцею, немалі досягнення та проблеми, які доводиться вирішувати.

Підготували та презентували свої доповіді: Даценко І.Ф., викладач ДНЗ ОПЛМТ «Навчальні тренажери для набуття навичок з професії «Моторист».

Маляров В.В., викладач училища №3 НУ»ОЮА» «Використання міжнародної документації ПДНВ при подготовці палубної команди».

Смирнов О.Г., викладач ЧМК ОНМУ «Особливості організації виробничого навчання та виробничої практики з професій рядового плавскладу в сучасних умовах».

Шликов Д.В., викладач креслення ДНЗ ОПЛМТ «Впровадження сучасних технологій в навчальний процес на прикладі використання електронного методичного посібника з предмету «Основи слюсарної справи».

Викладачі ДНЗ ОПЛМТ Корсун М.В. та Пашак І.В, провели фрагмент бінарного уроку на тему: «Надання першої медичної допомоги. Штучне дихання».

Протягом організаційно-інструктивного майданчика, в ході насиченої та інформативної програми заходу, учасники не лише поповнювали знання, але й збагачувались досвідом один одного, підвищували власні компетенції.

Висловлюємо щиру вдячність керівництву ДНЗ «Одеський професійний ліцей морського транспорту» та всім учасникам засідання за плідну співпрацю.

Опубліковано у Новини, Професійна підготовка. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *