Засідання обласної методичної секції керівників гуртків закладів професійної освіти

Згідно з планом роботи НМЦ ПТО в Одеській області 28 травня 2021 року на платформі Teams відбулось засідання обласної методичної секції керівників гуртків закладів професійної освіти. Засідання проводилось у формі вебінару на тему: «Особливості дистанційної роботи керівника гуртка закладу професійної освіти під час карантинного періоду»

Стоянов Вадим Сергійович, методист НМЦ ПТО в Одеській області, відкрив засідання та привітав учасників вебінару.

​Про використання інформаційних технологій у гуртковій роботі та важливість медіаграмотності у роботі сучасного керівника гуртка доповіла Петрушкіна Ганна В`ячеславівна, керівник гуртка «IT – студія BIT & BYTE» ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти».

Досвідом роботи вокально-хореографічного гуртка в умовах карантину, впровадження в систему роботи керівників гуртків методичних інновацій поділилась Козедуб Любов Миколаївна, керівник вокально-хореографічного гуртка «Натхнення» ДНЗ «Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури».

Про удосконалення методів, форм роботи з учнями на заняттях гуртків за допомогою дистанційного навчання розповіла Кочетигіна Тетяна Петрівна, керівник театрального гуртка ДНЗ «Лиманський професійний аграрний ліцей».

Кабаніна Людмила Василівна, керівник гуртка-методист Комунального позашкільного навчального закладу «Одеський еколого-натуралістичний центр «Афаліна», ознайомила присутніх із засобами STEM-навчання в позаурочній освіті та поділилась досвідом роботи з дистанційного навчання.

Колектив Навчально – методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області дякує всім учасникам за активну участь у проведенні заходу.

Опубліковано у Виховна робота, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *