Засідання обласної методичної онлайн-секції для психологів та соціальних педагогів закладів професійної освіти

Згідно з планом роботи НМЦ ПТО в Одеській області 03 червня 2021 року на платформі Teams відбулось засідання обласної методичної секції психологів та соціальних педагогів закладів професійної освіти. Засідання проводилось у формі вебінару на тему: «Кризові ситуації у взаємодії з батьками та їх врегулювання».

Литвинюк Ольга Михайлівна, завідувачка кабінету організаційно – методичної, кадрової та виховної роботи НМЦ ПТО в Одеській області, відкрила засідання та привітала учасників вебінару.

Про психологічний супровід та соціально-педагогічний патронаж учасників освітнього процесу закладів професійної (професійно- технічної) освіти в період карантину доповіла Романчишина І.В. – методист кабінету організаційно-методичної, кадрової та виховної роботи НМЦ ПТО в Одеській області.

Про шляхи подолання кризових ситуацій в освітньому середовищі  розповіла Бєлоусова  Руслана  Вікторівна, завідувачка кафедри психології, соціальної роботи та інклюзивної освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».

Питання про пріоритетні напрямки роботи психологічної служби системи освіти висвітлила Солнцева Олена Анатоліївна  – завідувачка Одеського обласного центру практичної психології та соціальної роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».

Про превенцію суїцидів серед підлітків доповіла Бальбуза Олена Миколаївна, старша викладачка кафедри психології, соціальної роботи та інклюзивної освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».

    Колектив Навчально – методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області дякує за співпрацю колегам  КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» та усім учасникам за активну участь у проведенні заходу.

Презентації ТУТ

Опубліковано у Виховна робота, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *