ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ МЕТОДИЧНОЇ СЕКЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ З ПІДГОТОВКИ СЛУЖБОВЦІВ

13 травня 2022 року на платформі Teams відбулося засідання обласної методичної секції педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти з підготовки службовців.

На засідання були запрошені викладачі спецдисциплін та майстри виробничого навчання з професій: «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», «Оператор комп`ютерного набору», «Офісний службовець(бухгалтерія)», «Обліковець бухгалтерських даних», «Секретар керівника (організації, підприємства, установи), «Асистент референта», «Адміністратор», «Агент з постачання».

Засідання проводилось у формі онлайн-вебінару на тему: «Підготовка фахівців з професій службовці в умовах європейської інтеграції».

У заході прийняли участь представники 14 закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Відкрила вебінар та привітала учасників засідання  методист Навчально-методичного центру професійно – технічної освіти Шавга Світлана Вікторівна.

Перед початком засідання вшанували пам’ять загиблих захисників України, у тому числі випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Одещини та прослухали пісню у виконанні Олександра Пономарьова «Заспіваймо пісню про Україну».

З презентаціями виступили:

  • Гребенькова Галина Володимирівна – методист ДНЗ «Одеський центр професійної освіти», з доповіддю на тему «Інтеграція професійної (професійно-технічної) освіти України в європейський освітній простір»;
  • Муравйова Надія Григорівна – заступник директора з навчально-виробничої роботи ДНЗ «Одеський професійний ліцей сфери послуг Південноукраїнського національного педагогічного університету ім.К.Д.Ушинського» з доповіддю на тему «Розвиток професійних компетентностей в умовах воєнного стану та європейської інтеграції»;
  • Петрушкіна Ліна Василівна – майстер виробничого навчання з професії «Офісний службовець (бухгалтерія)» ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти» з темою «Формування ключових компетентностей майбутніх кваліфікованих робітників-службовців»;
  • Леонтьєва Ірина Олексіївна – викладач спецдисциплін з професій «Адміністратор», «Агент з постачання» ДПТНЗ «Ізмаїльське вище професійне училище» з доповіддю на тему: «Поєднання традиційних та сучасних технологій при навчанні професіям комерційного напрямку в умовах європейської інтеграції»;
  • Атік Руслана Василівна – майстер виробничого навчання з професії «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», викладач спецдисциплін ДНЗ «Лиманський професійний аграрний ліцей» з доповіддю на тему: Використання інноваційних і традиційних технологій навчання з професійної підготовки в умовах інформатизації освіти».

Учасники заходу обговорили  переваги інтеграції професійної (професійно-технічної) освіти в європейський освітній простір.

Закрили засідання обласної методичної секції Шавга С.В. та Гребенькова Г.В. побажаннями здоров`я, успіхів у роботі, миру та перемоги.

Колектив Навчально – методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області дякує всім учасникам обласної методичної секції з підготовки службовців за активну участь у проведенні вебінару та методисту Навчально-методичного центру в Одеській області Шатохіну Б.І. за забезпечення технічної підтримки заходу.

МАТЕРІАЛИ ВЕБІНАРУ

Опубліковано у Новини, ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ, Професійна підготовка. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *