ПРОВЕДЕНО ВЕБІНАР «ВІЗУАЛІЗАЦІЯ НА УРОКАХ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ДИСЦИПЛІН У ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ»

22 вересня 2022 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти в Одеській області спільно з ДНЗ «Одеський професійний ліцей сфери послуг Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського» проводено вебінар для викладачів предметів загальноосвітньої підготовки закладів професійної (професійно-технічної) освіти на тему: «Візуалізація на уроках загальноосвітніх дисциплін у закладах професійної (професійно-технічної) освіти».

Метою заходу стало розкриття ефективності використання інформаційних технологій для інтерактивної когнітивної візуалізації навчального матеріалу та мотивування педагогічних працівників розвивати інформаційно-цифрову компетентність.

Учасників семінару привітала Кашуба Лариса Іванівна, заступник директора НМЦ ПТО в Одеській області та Горбачова Тетяна Вікторівна, директор ДНЗ «Одеський професійний ліцей сфери послуг Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д.Ушинського».

Реалізація теми семінару відбулася на базі   ДНЗ «Одеський професійний ліцей сфери послуг Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д.Ушинського» . Викладачі якого презентували: Гриньова Олена Григорівна – «Робочий конспект та творчі завдання здобувачів освіти з української мови та літератури «Бачу – навчаюсь!»; Лопаков Володимир Сергійович  –  «9 прийомів візуалізації для використання на уроках суспільних дисциплін»; Лопакова Олена Миколаївна – «Можливості   платформи СANVA для створення візуалізованого матеріалу»; Мілюкова Юлія Михайлівна  – «Технологія візуалізації в інтерактивному навчання на уроках іноземної мови»; Пельтек Марія Іллівна «Візуалізація як сучасна стратегія навчання на заняттях фізики із здобувачами освіти з ООП».

Захід проходив у форматі діалогу, всі його учасники мали змогу поставити доповідачу актуальні для них запитання. Під час підведення підсумку зустрічі учасники онлайн – семінару щиро подякували модераторам заходу, висловили думку про актуальність та важливість окресленої теми та відмітили, що проведений захід пройшов успішно, цікаво, залишив приємні враження у учасників, мотивуючи їх до професійного зростання.

Кожен з педагогів, що відвідав семінар, безперечно, зумів піднятися на ще одну сходинку вище у своїй педагогічній майстерності. Тож нехай цей шлях завжди увінчується успіхом, кількісними і якісними результатами. Учасникам семінару запропоновано матеріали для використання у подальшій роботі.

На завершення фідбек (FEEDBACK) від Чепіс Тетяни Павлівни, завідувачки кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО в Одеській області. Сподіваємося що захід зацікавив, «запалив» ідеями, став мотивуючим до професійного зростання.

Успіхів, миру та міцного здоров’я!
До нових зустрічей!

Матеріали вебінару 

Опубліковано у Загальноосвітня підготовка, Новини, ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *