ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ НАД ОНОВЛЕННЯМ ОСВІТНЬОГО СТАНДАРТУ З ПРОФЕСІЇ «МАШИНІСТ ХОЛОДИЛЬНИХ УСТАНОВОК»

11 листопада 2022 року відбулося чергове засідання робочої групи з розробки проєкту Державного освітнього стандарту з професії 8163 «Машиніст холодильних установок», в якому взяли участь методисти Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області та педпрацівники ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти».

Кашуба Л.І., заступник директора НМЦ ПТО,  привітала учасників заходу, звернула особливу увагу присутніх на виклики сьогодення та важливість підготовки оновленого проєкту стандарту за означеною професією з урахуванням вимог замовників робітничих кадрів щодо рівня кваліфікації майбутніх фахівців.

На засіданні розглядалися проблемні питання підготовки здобувачів освіти за професією, обговорювались отримані зауваження, пропозиції, доповнення до вступної частини та змісту розділів проєкту стандарту. Було озвучено організаційні питання щодо порядку, термінів, планів подальшої спільної роботи над проєктом.

Учасники робочої групи отримали практичне завдання щодо розгляду та внесення пропозицій до трудових функцій, ключових, загальних та професійних компетентностей за рівнями кваліфікації, яке буде розглянуте на наступному засіданні за участі стейкхолдерів.

Робота триває!

 

Опубліковано у Новини, ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ, Професійна підготовка. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *