Колектив НМЦ ПТО в Одеській області висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті Корчевського Олександра Еммануїловича

Корчевський Олександр Еммануїлович протягом 20 років ( 1995 – 2015) очолював Навчально- методичний центр професійно-технічної освіти області.

Народився 1 січня 1942 року.

Закінчив Одеський державний університет імені І.І. Мечникова за спеціальністю «Математика, теоретична механіка».

З 1985 по 2015 рік року працював в системі професійної (професійно-технічної) освіти області. Обіймав посади викладача математики, заступника директора Вищого професійного училища №1 м. Одеса.

Вагому частину своєї професійної діяльності присвятив підвищенню якостї підготовки кваліфікованих робітників, забезпеченню високого рівня методичного супроводу організації навчально-виробничого навчання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти, зміні стереотипів суспільства щодо якості та престижності професійної освіти.

Завжди перебував у творчому пошуку щодо вдосконалення освітніх пропозицій сфери професійної освіти області. Доклав значних зусиль для формування позитивного іміджу системи профтехосвіти та педагогічній праці профтехосвітян. Створив потужний колектив методистів-професіоналів.

Олександр Еммануїлович був керівником проектів щодо розроблення Державних стандартів ПТО з актуальних професій для регіону, ініціатором поведення різноманітних регіональних конкурсів.

Профтехосвітяни Одещини знали Корчевького О.Е. як авторитетного професіонала своєї справи та багатогранну талановиту особистість. Цінували його як неперевершеного майстра написання сонетів, віршів, прози та маестро від профтехосвіти.

Нагороджений нагрудним знаком МОН України «Відмінник освіти», грамотами Мон України, Одеської облдержадміністрації. Одеської обласної ради, Департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації.

До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка нашої душі. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати. Проте світлі спогади завжди будуть сильнішими за смерть…

Нехай світла пам’ять про Корчевського Олександра Еммануїловича назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *