ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ІЗ РОЗРОБКИ ОРІЄНТОВНИХ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ І РОБОЧИХ НАВЧАЛЬНИХ ПЛАНІВ ЗА НОВИМ ДЕРЖАВНИМ ОСВІТНІМ СТАНДАРТОМ З ПРОФЕСІЇ «КРАВЕЦЬ»

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області 10 квітня  2023 року відбулося засідання  обласної творчої групи із розробки орієнтовних освітніх програм і робочих навчальних планів за новим Державним освітнім стандартом  з професії «Кравець».

Засідання проводилось у приміщенні НМЦ ПТО в Одеській області за адресою: м.Одеса, вул. Новосельського,86.

У заході взяли участь члени творчої групи від чотирьох закладів освіти області: ДПТНЗ «Одеський професійний ліцей технологій та дизайну», ВСП «Березівське вище професійне училище ДУ«Одеська політехніка», ДНЗ «Одеський професійний ліцей сфери послуг Південноукраїнського національного педагогічного університету ім.К.Д.Ушинського», ДНЗ «Ісаєвський професійний аграрний ліцей».

Відкрила засідання та привітала учасників методист кабінету професійної підготовки Шавга Світлана Вікторівна.

На засідання членами творчої групи були представлені  проєкти  освітніх  програм та робочих навчальних планів за новим Державним освітнім стандартом з професії «Кравець».

Вирішили:

  • врахувати всі зауваження та пропозиції членів творчої групи;
  • на основі пропозицій скласти орієнтовну освітню програму та робочий навчальний план;
  • надіслати орієнтовну освітню програму і робочий навчальний план ЗП(ПТ)О, які готують здобувачів освіти за цією професією.

На завершення засідання члени творчої групи побажали один одному міцного  здоров`я, творчих здобутків та перемоги.

Керівництво та колектив Навчально – методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області дякує всім учасникам обласної творчої групи за активну участь у проведенні заходу.

 

Опубліковано у Новини, ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ, Професійна підготовка. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *