ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ПЕДАГОГІВ З РОЗРОБКИ ПЛАНУЮЧОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВІДПОВІДНО ДО ДЕРЖАВНОГО ОСВІТНЬОГО СТАНДАРТУ З ПРОФЕСІЇ «СЛЮСАР З РЕМОНТУ КОЛІСНИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ»

30 травня  2023 року у Навчально-методичному центрі професійно-технічної освіти в Одеській області відбулося засідання  обласної творчої групи із розробки орієнтовної освітньої програми і робочого навчального плану згідно з Державним освітнім стандартом  7231.G.45.20-2023 з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

У заході взяли участь педагоги Державних закладів професійної (професійно-технічної) освіти області: «Одеське вище професійне училище автомобільного транспорту», «Ісаєвський професійний аграрний ліцей», Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури, «Одеський центр професійно-технічної освіти» під керівництвом Антонюк Н.О., методиста кабінету професійної підготовки НМЦ ПТО.

Учасники аналізували ключові, загальні та професійні компетентності за професією, визначалися з переліком освітніх компонентів, їх обсягом та змістом. Обговорювали проєкт  робочого  навчального плану для первинної професійної підготовки  слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів 3 та 4 розрядів, запропонований Лапіним С.В., головою обласної методичної секції педпрацівників автомобільного транспорту.

Вирішили:

  • врахувавши зауваження та пропозиції членів творчої групи, розробити збірник орієнтовних освітніх програм та робочих навчальних планів для підготовки кваліфікованих робітників за професією 7231 «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»;
  • представити збірник на розгляд навчально-методичної ради НМЦ ПТО.

Висловлюємо подяку усім членам обласної творчої групи за активну участь у підготовці та проведенні заходу.

Опубліковано у Новини, Професійна підготовка. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *