В ОДЕСІ ВІДБУВСЯ ФОРУМ “ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ:ОСВІТА”

08 листопада 2023 року Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти в Одеській області долучився до форуму «Відновлення та розвиток людського капіталу Одеської області: освіта», який організовано Швейцарсько-український проєкт DECIDE, спільно з Одеська обласна державна адміністраціяАгенція регіонального розвитку Одеської області.

Учасники форуму – представники Одеської обласної державної адміністрації, Департаменту освіти і науки Одеської ОДА, голови районних військових адміністрацій, сільські, селищні, міські голови, освітяни Одещини обговорили два важливих стратегічних документа, які розроблено в межах Проєкту DECIDE. А саме: Стратегія відновлення та розвитку Одеської області з фокусом на людський капітал, Стратегія розвитку освіти Одеської області 2023-2027рр., затверджена у 2023 році.

На дискусійних панелях обговорили питання щодо розвитку людського капіталу Одеської області, в контексті відновлення і розвитку освіти регіону та ресурсного забезпечення розвитку освіти в громадах.

Вдячні організаторам за запрошення! За цікавий та насичений форум! Вдячні ЗСУ, що маємо можливість відвідувати такі заходи!

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *