ВІДБУЛОСЯ ОНЛАЙН ЗАСІДАННЯ ШКОЛИ НОВОПРИЗНАЧЕНИХ МЕТОДИСТІВ ЗА ТЕМОЮ «СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ З ПЕДАГОГІЧНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ)СВІТИ»

19 грудня 2023 року відбулося онлайн засідання школи новопризначеного методиста за темою «Системний підхід до методичної роботи з педагогічними працівниками закладів професійної (професійно-технічної) світи».

Спікери заходу: Ольга Литвинюк, завідуюча кабінету організаційно-методичної, кадрової та виховної роботи НМЦ ПТО в Одеській області та Олена Лопакова, голова методичного об’єднання методистів Одеської області, методист ДНЗ «Одеський професійний ліцей сфери послуг Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського».

Цього разу учасники засідання (новопризначені методисти, заступники директорів із навчально-методичної (навчальної, методичної) роботи, які тільки розпочали свою діяльність) обмінювалися досвідом з таких питань:

  • Trello – онлайн платформа для управління проектами та задачами в роботі методичного кабінету.

В ході заходу присутні пройшли тренінг «Професійна мобільність педагога або чому треба вчитися і змінюватися все життя?». Обговорили, як підвищувати інтерес і бажання займатися улюбленою справою в сучасних умовах. Ділилися досвідом та обговорили проблеми.

Засідання пройшло в доброзичливій, творчій атмосфері.

Щиро дякуємо всім учасникам заходу за активну участь! Бажаємо миру та затишку в оселях, творчих успіхів і перемоги. До нових зустрічей!

Опубліковано у Новини, ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *