ВІДБУВСЯ ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП ХІV МІЖНАРОДНОГО МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

Цьогоріч конкурс було присвячено 210 річниці від дня народження Великого Кобзаря, який залишається для молодого покоління символом високої духовності та нового етичного мислення. Творчий конкурс дає можливість учасникам змагань вкотре звернутися до поетичного спадку Тараса Шевченка, продемонструвати високий рівень своїх літературних та філологічних здібностей.

Завдання фінального етапу конкурсу були суголосні із сучасністю. Виконуючи їх здобувачі освіти писали листи другові чи подружці, які сьогодні опинилися за кордоном і навчаються в іншій країні, українському героєві, який воює на фронті, а також працювали над есе за темами «Маленька благодать Шевченкового світу», «Слова-символи українського духу в поезіях Тараса Шевченка», «Героїчне у творах Тараса Шевченка», «Вірш Тараса Шевченка, який промовляє до всього світу», створювали проєкт сценарію фільму «Тарас Шевченко. Відкриття».

Вітаємо Плюйко Аліну Олександрівну, здобувачку освіти І курсу Державного навчального закладу «Одеський центр професійно – технічної освіти»  яка здобула ДИПЛОМ ІІІ СТУПЕНЯ у Всеукраїнському етапі XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Гордимося і щиро дякуємо талановитій здобувачці освіти та викладачу Чмільовій Наталії Сергіївні за достойне представлення Одещини. Нехай ця ПЕРЕМОГА стане стимулом для нових великих звершень і досягнень, мотиватором для участі у нових конкурсах та змаганнях!

Опубліковано у Загальноосвітня підготовка, Новини. Додати до закладок постійне посилання.