ІІ етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання з професії „Лицювальник-плиточник”

29 жовтня 2013 року на базі Державного навчального закладу «Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури», згідно з наказом Департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації від 15.10.2013р. № 382/ОД “Про проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання системи професійно-технічної освіти з професії „Лицювальник-плиточник” у 2013/2014 навчальному році”, відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання системи професійно-технічної освіти з професії „Лицювальник-плиточник” (далі Конкурс).

Конкурс було організовано та проведено з метою підвищення професійної майстерності майстрів виробничого навчання, популяризації фахових здобутків та кращого виробничого досвіду.

.

У Конкурсі взяли участь представники 4 Державних навчальних закладів області –   переможці І етапу Конкурсу, які представили презентації на тему: «Мій навчальний заклад».

.

IMG_5390

.

.

Програма Конкурсу складалась з трьох турів:

І тур – виконання теоретичного завдання шляхом тестування на комп’ютері;

.

IMG_5587 IMG_5447

 

ІІ тур – виконання практичного завдання з професійно-практичної підготовки.

.

IMG_5474 IMG_5517 IMG_5615

 .

За підсумками вищезазначених турів журі визначило двох фіналістів, які у заключному (третьому) турі провели фрагменту уроку виробничого навчання (вступний інструктаж) на тему “Лицювання вертикальних поверхонь глазурованими плитками «шов в шов»”.

Визначення переможця Конкурсу здійснювалося за кількістю загальної суми набраних учасниками балів.

.

Переможець ІІ етапу Конкурсу – Сидорко Василь  Іванович, майстер виробничого навчання Державного навчального закладу “Білгород-Дністровський професійний будівельний ліцей”, отримав право взяти участь у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання з професії “Лицювальник-плиточник”, який буде проведено з 11 по 15 листопада 2013 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу “Роменське вище професійне училище”. IMG_5640
Опубліковано у Хроніка подій | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *