Засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виховної роботи та вихователів гуртожитків ПТНЗ Одеської області

30 вересня 2014 року на базі ДНЗ “Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури” проведено засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виховної роботи та вихователів гуртожитків ПТНЗ Одеської області. Тема засідання: “Основні вимоги до організації виховної роботи в 2014/2015 н.р. Національно-патріотичне виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів”.  Мета заходу – подальше спрямування педпрацівників у здійсненні системної діяльності щодо формування патріотизму як цінності, спрямованої на виховання в учнів любові до української держави, усвідомлення свого громадянського обов’язку на основі національних цінностей.

IMG_8286 IMG_8280 IMG_8258

.

Директор ОПЛБА І.Б. Черненко привітав учасників секції та визначив основні завдання професійно-технічних навчальних закладів щодо навчання та виховання учнів в умовах сьогодення.

Директор НМЦ ПТО в Одеській області О.Е. Корчевський визначив пріоритетні напрямки національно-патріотичного виховання учнів.

Представник Центру практичної психології та соціальної роботи ООІУВ розповіла про стан та особливості діяльності психологічної служби у 2014/2015 н.р. Розповіла про формування здорового соціально-психологічного клімату в педагогічних та учнівськиї колективах.

Головний спеціалист сектору ПТО Департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації Т.М. Абозіна зосередила увагу на питаннях оздоровлення учнів ПТНЗ з числа дітей пільгового контингенту в 2014 році, а також визначила основні вимоги до прийому учнів в 2014 році.

Заступник директра НМЦ ПТО С.М. Брухно надала методичні рекомендації з організації виховної роботи у навчальних закладах у 2014/2015 н.р.

Заступник директора з НВихР ІВПУКДАВТ А.В. Єфремова виступила з докладом щодо формування патріотизму учнів як цінності у сучасних умовах.

Івахно О.М., викладач ОПЛБА, в своїй доповіді визначила роль сім’ї у процесі національно-патріотичного виховання молоді.

IMG_8342 IMG_8381

Заступник директора з НВихР ОПЛБА І.К. Миколюк надав рекомендації щодо проведення героїчних читань, присвячених учасникам АТО “Мир боронити на рідній землі їх призвала Україна”.

Спільно з колективом Одеської обласної універсальної наукової бібліотеки імені М. Грушевського ДНЗ “ОПЛБА” підготовлено тематичну виставку “Учасники АТО – назавжди приклад військової доблесті”. Учасники секції мали можливість ознайомитися з виставкою.

Опубліковано у Новини, Хроніка подій. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *