Вебінар педагогічних працівників сільськогосподарського напрямку, автомобільного транспорту, професій холодної обробки металів та слюсарних професій

06 жовтня 2014 року навчально-методичним центром професійно-технічної освіти в Одеській області проведено засідання обласної методичної секції педагогічних працівників сільськогосподарського напрямку, автомобільного транспорту, професій холодної обробки металів та слюсарних професій у формі вебінару.

В ході проведеня вебінару значна частина роботи була відведена обговоренню звітів про роботу методичних комісій з професій агропромислового комплексу та автомобільного транспорту. Метою вебінару визначено: підвищення рівня роботи методичних комісій з професій сільськогосподарського напрямку, автомобільного транспорту, професій холодної обробки металів та слюсарних професій.

Завідувач кабінету професійної підготовки НМЦ ПТО Щербаченко Г.М. виступила з докладом: “Шляхи підвищення якості навчання та основні задачі педагогічних колективів при підготовці робітників з професій агропромислового профілю”. Також були розкриті основні аспекти тренінг-курсу: “Особистісно-розвивальні технології навчання у професійно-технічній освіті”. 34

.

Педагогічними працівниками ДНЗ “Лиманський професійний аграрний ліцей” висвітлені питання щодо методичної проблеми, над якою працює методична комісія ДНЗ “ЛПАЛ” та шляхи її вирішення (ВайсФ.Ф., Погорелов В.А. – викладачі ДНЗ ЛПАЛ); Організація та проведення конкурсу фахової майстерності серед учнів з професії “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” (Пламадяла І Т. – ст. майстер ДНЗ ЛПАЛ); Методи контролю та закріплення вивченого матеріалу на уроках з предмету “Правила дорожнього руху” (Згірко О.П. – викладач ДНЗ ЛПАЛ); Використання ППЗ у вивченні предмету «Агротехнологія» (Тіторенко О.Ф – викладач ДНЗ ЛПАЛ); Комплексно-методичне забезпечення предметів «Трактори», «Слюсарна справа», «Комплексна система технічного обслуговування та ремонту с/г техніки» (Тенингольц К.С. – викладач ДНЗ ЛПАЛ). Майстром виробничого навчання Телендій О.І. продемонтстровано відеофрагмент уроку виробничого навчання з професії “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва”.

.

2 5 11

.

Педагогічними працівниками ДНЗ “Цебриківський професійний аграрний ліцей” звітовано про роботу методичної секції педагогічних працівників з професій агропромислового напряму за 2013/14 навчальний рік у ДНЗ “ЦПАЛ”. Висвітлено питання щодо проведення І етапу конкурсу професійної майстерності серед учнів з професії “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” та надано презентацію уроку з індивідуального навчання водінню на тему: “Зупинка на узбіччі та відновлення руху” (Макар Л.В. – майстер в/н ДНЗ ЦПАЛ).

.

18 24
Опубліковано у Хроніка подій. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *