Обласний навчально-методичний семінар з питань проходження учнями ПТНЗ ЗНО у 2015році

22 січня 2015 року Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти в Одеській області спільно з Одеським регіональним центром оцінювання якості освіти провели обласний  навчально-методичний семінар  з питань проходження учнями  професійно-технічних навчальних закладів ЗНО у 2015році.

Семінар відбувся на базі ДНЗ «Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури».  У заході взяли участь представники Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, НМЦ ПТО в Одеській області, 45 представників професійно-технічних навчальних закладів Одеської області.

.

IMG_0348

.

Відкрила засідання семінару Чепіс Тетяна Павлівна, зав.каб. загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО в Одеській обл.  У семінарі виступили:

Ремез Наталія Дмитрівна, заступник директора ОРЦОЯО, з презентацією «Організаційно-правове забезпечення ЗНО – 2015. Інновації ЗНО – 2015» та «Методичні поради ОРЦОЯО щодо підготовки до ЗНО з української мови і літератури»;

 Анісімова Ірина Віталіївна, методист науково-методичного відділу ОРЦОЯО, з презентацією «Методичні поради ОРЦОЯО щодо підготовки до ЗНО з математики»;

.

IMG_0347 IMG_0340

.

Афанасьєв Микола Михайлович, методист  науково-методичного відділу ОРЦОЯО, з презентацією «Методичні поради ОРЦОЯО щодо підготовки до ЗНО з історії України»;

Хван Наталія Бен-Себівна, методист НМЦ ПТО в Одеській області, з питанням «Звітність ПТНЗ про участь учнів у ЗНО» та   

Презентації ОРЦОЯО змістовні, яскраві, креативні. Працівники ОРЦОЯО на високопрофесійному рівні донесли всю необхідну інформацію до учасників семінару.

1 2
3 4

.

Навчально-методичний центр професійно – технічної освіти в Одеській області дякує учасникам за плідну працю, а також ДНЗ «Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури» за можливість проведення даного заходу.  

Опубліковано у Новини, Хроніка подій. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *