Вітаємо Березівське вище професійне училище ОНПУ з перемогою на Шостій Міжнародній виставці «Сучасні навчальні заклади-2015»

З 12 по 14 березня 2015 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувалася Шоста міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015».
У виставці взяли участь директор департаменту професійно-технічної освіти В’ячеслав Супрун, заступник директора департаменту вищої освіти Микола Фоменко, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, доктор педагогічних наук, професор, академік Ничкало Неля Григорівна.

Професійно-технічну освіту Одещини на освітянському форумі презентувало Березівське вище професійне училище Одеського національного політехнічного університету. Навчальний заклад представляв свої творчі здобутки: виставкову експозицію «Україна – єдина країна», виставку матеріалів з розвитку і досягнень навчального закладу за різними напрямками діяльності.

За підсумками цієї роботи Березівське вище професійне училище Одеського національного політехнічного університету здобуло золоту медаль та диплом в номінації «Створення мережі євроклубів як механізму інтеграції до європейського освітнього простору», дипломом – за творчу працю з підвищення якості національної освіти. Почесними грамотами було нагороджено директора Березівського ВПУ ОНПУ Шевченко В.П. – за вагомий особистий внесок і плідну організаторську діяльність з модернізації та оновлення галузі освіти, заступника директора Шевченка Г.О. – за патріотичне виховання молоді.

детальніше

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *