Засідання обласної секції викладачів хімії, вищої хімії, біології, екології та педпрацівників з професійної підготовки з професії «Лаборант хімічного аналізу»

20 березня 2015 року проведено засідання обласної секції викладачів хімії, вищої хімії, біології, екології та педпрацівників  з професійної підготовки з професії «Лаборант хімічного аналізу» у формі вебінару.

Тема засідання : «Шляхи удосконалення викладання предметів природничого циклу в ПТНЗ Одеської області».

Розпочав засідання Корчевський О.Е., директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області, з актуальних проблем викладання предметів загальноосвітньої підготовки.

.

20032015231 20032015228

.

Педагогічні працівники ДНЗ «Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування» презентували досвід роботи методичної комісії природничо-математичних дисциплін.

.

2

.

Викладач ДНЗ «Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу»Довженко О.А.  виступила з доповіддю   на тему: «Хімія – одна з фундаментальних природничих наук, яка  посідає важливе місце в системі викладання предметів вищих професійних училищ».

Морозова О. Г., викладач Іллічівського морського коледжу Одеського національного морського університету, виступила з презентацією «Використання мультимедійних технологій на уроках хімії та позакласних заходах з метою розвитку компетентності учнів». 1

Аналіз результатів моніторингового дослідження успішності учнів з біології, екології, хімії за I семестр 2014-2015 навчального року та результатів Google- олімпіад з біології та хімії провела Чепіс Т. П., зав. каб.загальноосвітньої підготовки Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області.

Опубліковано у Новини, Хроніка подій. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *