Засідання обласної методичної секції викладачів суспільно-гуманітарних дисциплін та географії

30 березня 2015 року в Навчально-методичному центрі професійно-технічної освіти в Одеській області відбулося засідання обласної методичної секції викладачів суспільно-гуманітарних дисциплін та географії. На засіданні були присутні викладачі м. Одеси, Теплодара, Іллічівська. Всі інші викладачі мали змогу брати участь у роботі секції у вигляді вебінару. Всього у засіданні взяли участь 52 викладачі відповідних дисциплін.

Корчевський О.Е., директор НМЦ ПТО в Одеській області, привітав учасників засідання, наголосив на важливості викладання суспільно-гуманітарних дисциплін.

На засіданні методистом НМЦ ПТО  Стояновим В.С. були розглянуті та проаналізовані результати Google-олімпіади з історії України.

Бухнаєва Л.М., викладач ДНЗ «Лиманський професійний аграрний ліцей», надала методичні рекомендації з використання краєзнавчих матеріалів на уроках історії та позакласній роботі, поділилась досвідом своєї роботи з цього питання.

Бухнаєв М.В., викладач ДНЗ «Лиманський професійний аграрний ліцей», поділився власним досвідом проведення нетрадиційних уроків суспільно-гуманітарних дисциплін, привів приклади.

З доповіддю «Використання інтернет-ресурсів на уроках історії» виступив викладач Одеського професійного ліцею сфери послуг ПНПУ ім. К.Д. Ушинського  В.С. Лопаков, розповів про найбільш оптимальні способи роботи з інтернет-ресурсами у професійно-технічних навчальних закладах.

Опубліковано у Новини, Хроніка подій. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *