Вітаємо ученицю ДНЗ “Одеський центр професійно-технічної освіти” з перемогою у XV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

26 травня 2015 року у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка у місті Києві відбулося урочисте закриття  ювілейного XV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Церемонія привітання та нагородження переможців та призерів наймасштабнішого національного проекту в Україні та діаспорі, у якому беруть участь мільйони українців, пройшла на високому рівні.

З вітальною промовою звернувся до переможців, вчителів, батьків Президент України Петро Олексійович Порошенко. Глава держави назвав конкурс одним із найважливіших мовних змагань країни, наголосивши на значущій ролі української мови в житті суспільства. «Мова – це те, що об’єднує нас, а єдиний народ – непереможний» – констатував Президент.

Депутати Верховної Ради України, письменники, меценати, воїни АТО, – усі у своїх зверненнях акцентували увагу на необхідності збереження мови задля існування держави, задля здобуття перемоги у боротьбі за незалежність.

Приємно відзначити, що у плеяді юних філологічних обдарувань, яких було близько 70-ти з майже усіх областей України, сяяла й наша зіронька – учениця III курсу групи №7 Одеського центру професійно-технічної освіти  Ганна Абусерідзе. За зайняте III місце серед представників ПТНЗ України  Ганнуся була нагороджена Дипломом переможця, добіркою чудових книг та відзначена грошовою премією меценатів конкурсу.

2 3 4

Це дійсно грандіозне досягнення для учениці й учителя, для навчального закладу, для навчально-методичного центру регіону, адже перемога такого рівня є першою для профтехосвітніх закладів Одеси та Одеської області впродовж 15 років існування Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти в Одеській області вітає Ганну Абусерідзе та викладача української мови та літератури ДНЗ “Одеський центр професійно-технічної освіти” Ладиженську Світлану Володимірівну з перемогою Всеукраїнського масштабу у Конкурсі та бажає нових перемог на шляху шанування та звеличування української мови!

За матеріалами http://profosvita.od.ua/a201571-sogodn-mova-chatah.html

Опубліковано у Життя профтехосвіти Одещини, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *