Засідання семінару для заступників директорів з навчально-виробничої роботи

27  серпня 2015 р. на базі Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області, з метою методичного супроводу організації навчального процесу в закладах ПТО на 2015-2016 навчальний рік, проведено засідання семінару для заступників  директорів з навчально-виробничої роботи.

Тема : «Готуємось до нового навчального року».

Відкрила засідання Чепіс Т. П., зав. каб.загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО в Одеській обл.

В роботі семінару взяв участь завідувач сектором професійно-технічної освіти департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації Білоконенко С.П., який привітав присутніх з початком нового навчального року, окреслив основні напрямки роботи, актуальні проблеми та шляхи їх вирішення в 2015-2016 н.р.

З актуальними питаннями щодо складання робочих навчальних планів для ПТНЗ виступив Корчевський О.Е., директор НМЦ ПТО в Одеській обл.

IMAG4109 IMAG4112 IMAG4113

Інформацію про ДС ПТО, що впроваджуються в поточному навчальному році, деякі рекомендації щодо змін в робочих навчальних планах надала заступник директора НМЦ ПТО в Одеській обл. Брухно С.М.

Чепіс Т. П. звернула увагу присутніх на нормативні документи для організації навчально-виховного процесу предметів загальноосвітньої підготовки.

Методичні рекомендації та пропозиції по внесенню змін в робочі навчальні плани, робочі програми викладання предметів «Фізична культура», «Зарубіжна література» та іноземних мов надали Корчевський Н.М. та методисти НМЦ ПТО в Одеській обл. Хван Н.Б-С. і Стоянов В.С., про викладання предметів, що вільно обираються – Синько Т.І.

Опубліковано у Новини, Хроніка подій. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *