Участь учнів Одеського вищого професійного училища морського туристичного сервісу в Міжнародному науково – практичному інтернет-семінарі

     Учні державного навчального закладу “Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу” взяли участь у Міжнародному науково – практичному інтернет-семінарі “Проведення майстер – класів приготування страв національних і зарубіжних кухонь світу.”

   Для учасників семінару експерти з Німеччини: Вольфганг Блюм і Клаус Геер провели майстер-класи приготування страв національної німецької кухні. Узбецьку кухню представлено шеф-кухарем ресторану “Андіжон” Дмитром Станковим.

   У ході семінару учні Одеського вищого професійного училища морського туристичного сервісу із задоволенням навчалися кухарським навикам гостей та із задоволенням продемонстрували свої вміння.

8m1VtNoWXLQ a0UmQn7W4yY 1
Опубліковано у Життя профтехосвіти Одещини, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *