До уваги випускників професійно-технічних навчальних закладів, батьків, педагогів!

У рамках Всеукраїнського проекту «Моя кар’єра», за сприяння Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді і спорту України, Державної служби зайнятості України, Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні у квітні 2016 року в м. Одеса проведено тренінг із підготовки сертифікованих консультантів з профорієнтаційного тестування «Магеллано Університет».  

Міжнародний тест розрахований на старшокласників, випускників шкіл, професійно-технічних навчальних закладів та абітурієнтів від 14 до 25 років. Тест допоможе  молодій людині обрати майбутню професію.

У рамках проекту «Моя кар’єра» міжнародний тестовий пакет «Магеллано університет» буде доступним усім старшокласникам України безкоштовно до кінця 2016 року. Інтерпретувати результати тестування допоможуть сертифіковані консультанти з профорієнтаційного тестування з НМЦ ПТО в Одеської області, які закінчили тренінг за методикою «Магеллано університет». Вони допоможуть правильно зрозуміти результати тестування, психологічно підтримати абітурієнта та його батьків у прийнятті життєво важливого рішення.

Консультація щодо проходження тестування за телефоном: 715-04-75

MyCareer_Project Presentation_Kharkiv

Опубліковано у Методична скринька, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *