СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ…

9999

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО – ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ З ГЛИБОКИМ СУМОМ СПОВІЩАЄ ПРО ТЕ, ЩО НА 79 РОЦІ ПІШОВ ІЗ ЖИТТЯ ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ

ДУДЕНКО МИКОЛА ТРИФОНОВИЧ

З 1955 по 1957 роки — навчався в професійно-технічному училищі №1 у м.Одеса, по закінченні якого працював на суднах Чорноморського морського пароплавства.  У 1969 році заочно закінчив Одеське вище інженерно-морське училище по спеціальності інженер-механік судових силових установок.

У 1965 році розпочав педагогічну діяльність на посаді майстра виробничого навчання, з 1972 року по 1990 рік – старший майстер виробничого навчання Одеського професійно-технічного училища №17.

Микола Трифонович розробив та запровадив методику виробничого навчання за системою «майстер-майстерня». У своїй діяльності головну увагу приділяв підвищенню якості навчання курсантів, впроваджував в навчальний процес сучасні форми та методи навчання й виховання молоді. У 1990 році переїхав до міста Севастополя, де працював заступником директора з навчально-виробничої роботи в Севастопольському вищому професійному училищі №3, а з 2002 року працював викладачем у вищезазначеному училищі. Неодноразово нагороджувався грамотами органів управління освітою, почесною Грамотою Міністерства морського флоту.

Микола Трифонович за сумлінну творчу роботу нагороджений медалями «За доблесну працю», «Ветеран праці». Указом Президії Верховної Ради УРСР від 03.08.1978 року Миколі Трифоновичу присвоєно почесне звання «Заслужений працівник професійно-технічної освіти УРСР».

СВІТЛА ПАМЯТЬ ПРО МИКОЛУ ТРОФИНОВИЧА НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИТЬСЯ У СЕРЦЯХ ОСВІТЯН.

ПРОЩАННЯ З ДУДЕНКОМ МИКОЛОЮ ТРИФОНОВИЧЕМ ВІДБУДЕТЬСЯ

18.05.2016 о 10.30 за адресою: м.Одеса, вул. 25-ї Чапаївської дивізії, 3

 

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *