Cемінар-практикум для викладачів предмета “Захист Вітчизни”

25 травня 2017 року на базі ДНЗ “Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування” пройшов семінар-практикум для викладачів предмета “Захист Вітчизни” на тему “Підготовка та проведення навчально-польових зборів в сучасних умовах. Обмін досвідом”.

Мета проведення семінара-практикуму: підвищення ефективності викладання предмета “Захист Вітчизни”.

Викладачі презентували власний досвід організації та проведення навчально-польових занять (зборів): проведення наприкінці вивчення курсу Кольцун І.О. (Чорноморський морський коледж), Волошин С.І. (ДНЗ “Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування”), Мартинюк М.В. (ДНЗ “Котовський професійний ліцей”), Слєдянський А.С. (ДНЗ “Кодимське професійно-технічне аграрне училище”), поетапно (по мірі вивчення тем) Харченко І.В. (ДНЗ “Арцизький професійний аграрний ліцей”), Негалюк В.Т. (Відокремлений підрозділ « Об’єднане вище професійно-технічне училище сфери послуг Національного університету «Одеська юридична академія»), Лісовий А.В. (Одеський професійний ліцей сфери послуг ПНПУ ім. К.Д. Ушинського).

Присутніх зацікавила презентація Калінічука С.К. (ДНЗ “Ананьївський професійний аграрний ліцей”) щодо нестандартного проведення уроку на тему “Завдання та озброєння механізованого відділення” з предмета “Захист Вітчизни” у формі Web-квесту.

Викладачі запропонували рекомендації щодо поліпшення підготовки та проведення навчально-польових занять, які є важливою складовою навчальної програми предмету “Захист Вітчизни”.

Обмін думками та враженнями протягом семінару засвідчив, що даний захід був корисним, ефективним та продуктивним для усіх його учасників.

Колектив Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області висловлює щиру вдячність адміністрації ДНЗ “Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування” за надану допомогу та підтримку у проведенні семінару-практикуму.

Опубліковано у Життя профтехосвіти Одещини, Загальноосвітня підготовка, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *